+48 32 449-00-00 Facebook Linkedin

Echipa noastră

Echipa noastră Specialiștii S plastic

Experții noștri

Principalele puncte forte ale echipei noastre sunt anii de experiență și cunoștințele în domeniul materialelor plastice. De 25 de ani proiectăm și producem pentru clienții noștri soluții personalizate în domeniul materialelor plastice. Echipele noastre tehnice și de producție ne-au permis să acceptăm și să finalizăm cu succes numeroase proiecte provocatoare pe care nicio altă companie nu a fost pregătită să le preia.

Aceasta este echipa noastră de proiectare și inginerie:

Edward Andrejczuk

Edward Andrejczuk (Ing. dipl.)

Acesta este absolvent al Universității de Tehnologii din Wrocław.

Lucrează în industria materialelor plastice de peste trei decenii. În cadrul echipei noastre este responsabil de producție, implementare, crearea de prototipuri și dezvoltarea produselor inovative.

Marzenia Włoszek Śliwa

Marzena Włoszek-Śliwa (Ing. dipl.)

Aceasta este absolventă a Universității de Tehnologie din Cracow.

Marzena face parte din echipa noastră de 11 ani. Aceasta este responsabilă de proiectarea sistemelor subterane: rezervoare, fântâni, separatoare sau colectoare.

Marek Michna

Marek Michna (Ing. dipl.)

Acesta este absolvent al ATH (Universitatea de Tehnologie și Economie) din Bielsko-Biała.

Marek este managerul echipei de proiectare și inginerie. Face parte din echipa noastră de 15 ani. Acesta este responsabil de produse inovative, instalații tehnologice, rezervoare, cât și de proiecte care necesită aprobări oficiale și certificări speciale.

Tomasz Pająk

Tomasz Pająk (Ing. dipl.)

Acesta este absolvent al ATH (Universitatea de Tehnologie și Economie) din Bielsko-Biała.

Tomasz face parte din echipa noastră de 6 ani. Acesta proiectează soluții de control a inundațiilor, rezervoare de sine stătătoare și instalații tehnologice. De asemenea, este responsabil de proiectarea 3D și soluțiile non-standard.

Echipa de producție are peste 30 de membrii. Aceștia au numeroși ani de experiență în industria producției de materiale plastice și dețin calificări formale. Experiența medie a personalului în cadrul echipei noastre este de 15 ani.

Aceasta este echipa departamentului nostru de execuție:

Leszek Burda

Leszek Burda

On-Site Manager / Șef de șantier

Leszek face parte din echipa noastră încă de la fondarea companiei. Coordonează proiecte de construcții pe teritoriul Poloniei de peste 30 de ani. Acesta este responsabil de pregătirea devizelor și de coordonarea tuturor lucrărilor aferente proiectelor.

Dariusz Kosko

Dariusz Kosko

Maistru de șantier

Dariusz face parte din echipa noastră de 20 de ani. Acesta are numeroși ani de experiență în instalarea sistemelor confecționate din materiale plastice sau din alte materiale. Este responsabil de supravegherea lucrărilor pe șantierele din Polonia sau din afara acesteia.

Echipa de execuție pe șantier are peste 20 de membrii care au lucrat timp de numeroși ani la proiecte pe teritoriul sau în afara teritoriului Poloniei.

EnglishPolandGerman