+48 32 449-00-00 Facebook Linkedin

ISTORIA NOASTRĂ

Cum a început totul

Istoria societății noastre începe în anul 1992, când a fost înființată o societate civilă denumită Szagru. Partenerii afacerii au fost Jan Szafron and Jerzy Gruszka.

Inițial, compania s-a concentrat pe aducerea inovației pe piața poloneză. Ei au început prin instalarea tuturor tipurilor de sisteme (alimentare cu apă, canalizare și gaz) pentru care au folosit componente din mase plastice provenite din surse externe.

Următoarea etapă a fost producerea de către companie a propriilor fitinguri pentru conductele sub presiune, urmate de puțuri, guri și cămine de vizitare, rezervoare, separatoare și panouri din mase plastice.

Partenerii au știut că unul dintre factorii cheie pentru livrarea produselor de calitate este o echipă bine pregătită, prin urmare au înființat un Centru de Formare Profesională. Centrul a oferit cursuri de sudură mase plastice atât pentru proprii angajați ai companiei, cât și pentru personalul altor companii.

În anul 2001 a fost înființată o societate cu răspundere limitată denumită Szagru sp. z o.o.. Pe lângă noua formă juridică, compania s-a mutat la noul sediu din Studzienice, str. Jaskółek nr. 16.

În anul 2010, după numeroși ani de experiență practică, Szagru a înregistrat un brevet de invenție pentru o metodă de producere a țevilor cu perete structurat (SPS) (urmat de brevetul european în anul 2011).

Beneficiind de suport financiar prin Programul Operațional Economie Inovativă 2007 – 2013 (Axa prioritară 4: Investiții în proiecte inovative, Măsura 4.3: Împrumuturi tehnologice), Szagru a construit în 2014 o hală și un utilaj de producție conform brevetului de invenție. Utilajul produce țevi cu diametrul DN600-DN3500 mm.

În ultimii ani ne-am extins pe piețele internaționale, ceea ce a necesitat schimbări ulterioare. Cea mai mare schimbare este noua denumire a companiei.

Începând cu august 2018 denumirea companiei este S plastic.

În ciuda trecerii timpului și a schimbărilor pe care le-am făcut de-a lungul anilor, ne-am păstrat valorile fundamentale. Acestea sunt:

– fundamentul calității este o echipă cu experiență și bine pregătită;
– nu există lucruri imposibil de realizat;
– stagnând nu vom păși niciodată în viitor.

Puterea companiei se află în membrii echipei sale. În prezent societatea este condusă de a doua generație de proprietari. Echipa de producție este, de asemenea, formată din membrii aparținând două generații.

Respectându-ne valorile, înțelegem că fiecare proiect pe care îl acceptăm este special. Echipa ne permite să acceptăm chiar și sarcini foarte dificile pe care să le îndeplinim cu succes, oferindu-le clienților noștri soluții personalizate.

Fondatorii Szagru / S plastic: Jerzy Gruszka și Jan Szafron – 27 de ani de la înființarea companiei

 

Zalozyciele firmy Szagru / S plastic
EnglishPolandGerman